Тролінг по фінськи: Путіна у Гельсінкі чекають неприємні "сюрпризи" (фото)

Фінська газета уздовж траси від аеропорту до президентського палацу розмістила «послання» Путіну.

По шляху проходження президентів США і Росії ДональдаТрампа та Володимира Путіна в Гельсінкі з'явилася реклама, що нагадує про проблеми свободи слова в РФ, повідомляють Патріоти України.

Відповідні фото опублікував в Twitter європейський кореспондент "Голосу Америки" Богдан Цюпин. "Найбільша фінська газета Helsin Sanomat оплатила наочну рекламу в місті, намагаючись підкреслити двом президентам важливість свободи преси. Така реклама – уздовж траси від аеропорту до президентського палацу", - написав він.

Також фото "послання" главі Кремля з'явилися в різних ЗМІ. На вулицях міста розміщено приурочені до візиту президентів плакати із закликами звернути увагу на порушення прав людини.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...