Три роки знущався над дітьми: У Києві затримали 46-річного збоченця

Зловмисник більше року переховувався від правоохоронців.

Ілюстративне фото, Інтернет

У Києві затримали 46-річного чоловіка, який розбещував малолітніх дітей співмешканки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Відзначається, що зловмисник більше року переховувався від правоохоронців.

Про те, що вітчим займається розбещенням дітей-двійнят (2005 р.н.) вони розповіли своєму старшому братові. Він в свою чергу звернувся за допомогою до правоохоронців. За інформацією хлопця, розпусні дії співмешканець матері здійснював близько трьох років - в період з 2013 до 2016 рік.

Правоохоронці встановили, що чоловік змушував дітей переглядати порнографічні фільми, роздягав їх. При цьому він погрожував двойняшкам фізичною розправою і фотографував на телефон.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, він знаходиться під вартою. Збоченцю загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...