Трирічна зірка саміту G20 на прізвище Трюдо (фото, відео)

Трюдо, його дружина, Софі Грегуар-Трюдо та їх трирічний син Адріан прибули всі разом на саміт.

Фото: PeopleТрирічний син прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Адріан став головною фотозіркою саміту G20. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання People.

Як зазначається, прем'єр Канади Джастін Трюдо взяв з собою на саміт держав G20 свого трирічного малюка, який дуже швидко став головною сенсацією саміту.

Трюдо, його дружина, Софі Грегуар-Трюдо та їх трирічний син Адріан прибули всі разом на саміт, де вони втрьох виглядали як одна справжня канадська сім'я, а фотографи, піймавши момент, зробили чимало красивих фотографій.

У мережі відразу ж взялися коментувати ці фотографії, захоплюючись ними. "Дитина - це канадський скарб", - написав один з користувачів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...