Тривожна новина зі Львова: Бажаєте святкувати Різдво з католицьким світом? Поляки вже пропонують щось набагато "цікавіше" - блогер

У Львові представники польської спільноти в ході форуму заявили про рішення просити Київ про інтеграцію з Польщею.

Ну, що - українці, галичани, русини, бажаєте святкувати Різдво з католицьким світом? Поляки вже пропонують щось набагато "цікавіше". Пише блогер Роман Грицьків на своїй сторінці у "Фейсбук"

"У Львові представники польської спільноти в ході форуму заявили про рішення просити Київ про економічну інтеграцію з Польщею. ... Львів — це місто, яке має перспективу на краще майбутнє, в інших регіонів її немає. Польща дасть львів'янам можливість реалізувати себе”.

У контексті останніх віражів українсько - польських взаємин, викривлення української історії, декласифікації національно-визвольного руху, масового поширення карти поляка та активізації теми реституції, - така діяльність є нічим іншим, як системною роботою Польщі з повернення колишніх територій. Та додає оригінал статі що його обурила -

"У Львові представники польської спільноти в ході форуму заявили про рішення просити Київ про економічну інтеграцію з Польщею. На зібранні голова об’єднання поляків Львівської області Сергій Лук’яненко заявив про те, що регіон відстає від польських сусідів як мінімум на пів століття.

“Але Львів — це місто, яке має перспективу на краще майбутнє, в інших регіонів її немає. Польща дасть львів’янам можливість реалізувати себе”, - сказав пан Лук’яненко.

Сенатор сейму від партії “Право та Справедливість” Ян Жарін висловився про те, що чекає від Польщі більше кроків назустріч полякам у Східній Галичині, через те, що поляки існують як народ, у тому числі завдяки Львову.

Всі, хто були присутніми на форумі, підтримали рішення про резолюцію, в якій вимагають надати Львівській області право приймати всі рішення, що стосуються економічної політики, самостійно. Це необхідно для того, щоб побудувати автономні зв'язки львівського регіону з Польщею. Дану резолюцію планують відправити до столиці України."

Коментарі були наступні, (без редагування) -

"Панове, не псуйте собі нервів, погляньте краще на світлину цієї т.з."спільноти" занафталінених клоунів і віддайте їм належне, що вимагають тільки "повроту" Львова "до мацєжи" а не "польскі од можа до можа".

"Донбас молиться на Рассєю, а ці недоумки - на Польщу... Ось так і роздеруть на шкамаття нещасну... Русинів ще покличте на допомогу... Вашавське сміття, грязь Москви...g6eg7"

"Цю "шопку" терміново треба закрити, причому з наслідками для таких ініціаторів... Цікаво, що таким відважним став богобоязливий Середа... Але що, мізки всихаються..."

"Провокаційний майданчик,це СБУ мало б поцікавитись....."

Опублікував: Церковний Цинік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...