Це було в їдальні: Порошенко розповів, як знайшов "кохану Марину" (фото)

На зустрічі з студентами КНУ ім. Тараса Шевченка президент поділився спогадами про свою юність.

П.Порошенко. Фото: politekaСьогодні, 8 червня, президент України Петро Порошенко розповів студентам Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, як він познайомився зі своєю дружиною Мариною Порошенко, зазначають Патріоти України.

За його словами, знайомство відбулося у студентській їдальні цього вищого навчального закладу.

Юні Петро та Марина. Фото: Політека“Це найщасливіші роки мого життя. Саме у цих стінах, в жовтому корпусі навчався я. І в жовтому корпусі в їдальні я познайомився з моєю дружиною. Мені тоді було вісімнадцять. І я з приємністю згадую ці роки і дякую за можливість повернутися в цю студентську атмосферу”, – розповів Порошенко.

Президент відмітив єдність родин ув’язнених щодо засудження слів «деяких народних депутатів», які зокрема стосувалися Сенцова.

«Зараз у мене була зустріч з родичами, батьками, дружинами, дітьми політичних в’язнів, які лише за відмову прийняти російське громадянство, здати український паспорт, прибрати український прапор перебувають у російській в’язниці… І мені приємно було побачити єдність родин ув’язнених, рішуче засудження, яке деякі народні депутати дозволили собі зробити з українських, тобто з неукраїнських, каналів, зокрема йдеться про Сенцова», – зазначив президент.

Нагадаємо, 7 червня колишній член Партії регіонів, позафракційний нардеп Євген Мураєв підняв скандал, назвавши ув’язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом.

«Сенцова можна по-різному сприймати. Людина готувала підпали та вибухи: для однієї частини населення він є терористом, для націоналістичної частини він є героєм. І час покаже, хто має рацію», – заявив Мураєв в ефірі одного з українських телеканалів.

Після цього нардепи стали вимагати від Служби безпеки порушити проти позафракційного нардепа Мураєва кримінальну справу за статтею «державна зрада».

8 червня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти народного депутата Євгена Мураєва. Чиновнику інкримінують державну зраду.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...