​"Це моя Батьківщина, тут моє коріння, тут мої друзі, родичі, велика частина мене ", - заявив Ломаченко російському глянцю

Український чемпіон WBO Василь Ломаченко дуже комфортно почуває себе в Україні і не горить бажанням залишати свою Батьківщину. Тепер про це знають і росіяни.

Василь Ломаченко з сином АнатоліємКоментуючи можливість переїзду до Америки, де боксер проводить свої бої, наш спортсмен підкреслив, що дуже комфортно почуває себе вдома, зазначають Патріоти України.

"Знаєте, це моя Батьківщина, тут моє коріння, тут мої друзі, родичі, велика частина мене знаходиться тут. Мені все тут звично, комфортно - я, як риба в воді. У принципі, в ситуації, що склалася в нашій країні, для майбутнього дітей, може, і варто було б зібратися і виїхати туди, де я працюю зараз, в Америку. Можливо, коли-небудь ми і поїдемо. Якщо я і буду переїжджати - це буде Лос-Анджелес", - сказав Ломаченко в інтерв'ю журналу PROMAN, - передає група "українських отаманів" у Вконтакте.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...