Це просто жах: У Вінницькій області мати-школярка вбила новонароджене немовля (фото)

У місті Козятин Вінниччини батьки, вчителі і лікарі не помічали вагітність 14-річної Тетяни, яка 28 січня самотужки народила вдома живого хлопчика, а потім викинула у вікно.

"Дівчинка у грудні хворіла. Простудилась. До неї приходив сімейний лікар. Оглядав. То ми вже собі не дивуємо, що не помічали її вагітності. У п'ятницю вона приходила у блузці. На фізкультуру ходила. Щоправда, лише на розминці була, бо звільнена від основної групи занять" - говорить директор школи № 2 Євгенія Кудрявець.

Зараз неповнолітня породілля під наглядом лікарів гінекологічного відділення райлікарні. Біля неї бабуся. Батьки відмовилися коментувати. "Дайте спокій. Я на ліках. Нічого говорити не будемо без адвоката" - відказала бабуся.

Батьком дитини виявився 17-річний студент Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту. Він напівсирота. Його виховує батько та дідусь. Мати померла, коли хлопець навчався у 3 класі.

"Хлопець знав, що його дівчина вагітна. Просив, щоб вона розповіла матері. Сам не збирався відмовлятися від дитини. Не знав, що вона таке зробить, бо мав намір виховувати" - каже слідчий відділу поліції Козятина Дмитро Микитюк. У Вінниці вже провели судово-медичну експертизу. З'ясували, дитина народилася живою і загинула від травм після падіння з 5-го поверху.

Дівчина народжувала вдома, коли в сусідній кімнаті спали її батьки. Вони не чули криків доньки під час пологів.

"В неї вночі почалися пологи і одразу після того відкрила вікно і викинула дитину. Потім пішла у ванну митися. В цей час прокинувся батько дівчинки. Побачив, що горить світло. Підходить і бачить, що донька вся в крові. Викликали "швидку", бо почалася кровотеча. Тільки під тиском лікарів, вона зізналася, що народила дитину. Батько поїхав додому і у дворі, під вікнами будинку знайшов мертве немовля, - додає слідчий. - Батьки підозрювали, що дитина вагітна. Дівчинка не підтверджувала. Можливо, мати в розмові з донькою залякувала, що в неї такий вік, що може "залетіти". Напевно, злякалася осуду".

За вбивство новонародженої дівчинці загрожує 5 років позбавлення волі.



Автор: Тетяна Сарахан

Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...