"Це пиз*ець, друзі!": У Києві розігнали збіговисько "ахметівських мам", що вимагали миру з Росією (фото)

Побачивши справжніх мам, дружин і бійців, близько 200 "активістів" кинулися навтьоки із залу.

У Ахметова організували новий рух? Фото: соцмережі.

"Учора, 13 вересня, потрапила на так звану конференцію "Матері Героїв за мир". Її метою було вимагати в Порошенка виведення української армії з Донбасу та миру з Росією. Як я думаю, у зв'язку із планами введенням міжнародних миротворчих військ", - пише волонтерка Євгенія Прокопенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це пиз*ець, друзі. Інших слів у мене нема. Збирала всіх Курамшина, на Театральній у приміщенні Ахметова. Дуже добре, що ми приїхали, бо, крім нас, чотирьох матерів-дружин, серед їхніх запрошених таких не виявилось. Бійці теж були лише ті, хто прийшов проти "ахметівських мам".

Всі їхні "мами" складалися з бабусь і дідусів з Оболоні, оплата "батьківства" – 40 грн ( після того, як заповнять "материнський мандат"). Побачивши справжніх мам, дружин і бійців, вся ця отара (близько 200 чоловік) кинулась навтьоки із залу. Виконавців затримали. Що далі – побачим!".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...