"Це п*здец, панове", - українська співачка про соцмережі та реальне життя

​Дозвілля вона вважає за краще проводити з друзями або дітьми.

Популярна українська співачка Анастасія Приходько розповіла, що думає про соціальні мережі. Відповідною думкою вона поділилася з журналом Shikolad, передають Патріоти України.

"Терпіти не можу соціальні мережі! Це величезна канава, пульсуюча ла**ом, яка відбирає кращі моменти реального життя! Переживати за "лайки", накручувати підписників, виставляти ідіотські відео і робити селфі в туалеті !? Це п**дець, панове", - заявила Приходько.

За словами співачки, все це приносить їй величезний дискомфорт. Адже соцмережі, через її публічність, стали частиною творчої діяльності. Тому Приходько просто змирилася.

Українська зірка також розповіла, що любить вибиратися на пікніки з друзями і спілкуватися з дітьми. Подібне дозвілля вона вважає за краще більше, ніж різні "жирні" курорти.

Анастасія виховує двох дітей: дочку Нану від першого шлюбу і сина Гордія. Про другий шлюб співачка намагається не розповідати подробиць на публіці.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...