"Це шлях до розколу фракції": Ірина Геращенко про ситуацію з Томенком та Фірсовим

Ірина Геращенко не підтримає позбавлення мандатів цих народних депутатів і не голосуватиме за подібне рішення у ВР.

Ірина Геращенко. Фото: gordonua.com.

"З Томенком знайомі з 1988, ага. Всяке було. Ніколи не забуду, що пройшли в часи першого Майдану, як іноді сварилися в часи президентства Ющенка і як удвох вривалися з ним в черкаське СІЗО, до автомайданівців, та в лікарні, коли ініші революціонери проводили 105 нараду десь там в теплих кабінетах", - написала Ірина Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

В Миколи непростий, запальний і емоційний характер, гострий язик ( як і в мене, до речі), але його позиція і принципи всім відомі, він публічний політик. Єгор Фірсов був колись моім позаштатним помічником, в часи Януковича, коли бути в опозиціі до ПР в Донецьку було реально небезпечно, він розбудовував там партію "Удар" і не приховував своїх поглядів.

Я не поділяю певні діі Єгора сьогодні, він не найрадивіший член комітету євроінтеграціі - багато заяв та небагато роботи в комітеті. Але - я категорично проти розправи з ними за інакшу думку. Так, це часто нечесно - підривати фракцію зсередини. Але і з боку фракції недальновидно - внутрішню дискусію сприймати просто як образу чи викидання пари, а не сигнали про необхідність змін.

Думаю, нам потрібно запросити Миколу і Єгора на фракцію і чесно поговорити. І не плодити внутрішніх ворогів. Бо ж поки що не подолано зовнішніх і, навпаки, такими діями ми посилюємо можливість реваншу. Я не підтримаю позбавлення мандатів Томенка і Фірсова і не голосуватиму за це у ВР. Це не вихід. Хоч і іх певні кроки не поділяю. Але розправами це не вирішити ..., навпаки, це шлях розколу фракціі і пошуку нових ворогів та опонентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...