Це той випадок, коли поспішиш - людей насмішиш: Дипломат пояснив, чому Україні не варто прискорювати контакти на найвищому рівні зі США

Україна ніколи не належала і не буде належати до сфери першочергових інтересів США. Тому ранній контакт може зіграти дуже невдячний жарт, вважає Богдан Яременко.

Ілюстрація:www.5.ua

"Насправді Україні не варто поспішати з контактами на найвищому рівні зі США. Це той випадок, коли поспішиш - людей насмішиш." Про це пише у своєму Facebook дипломат Богдан Яременко, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Потрібно дати час і нашому послу в Вашингтоні, і найнятим лобістам роздивитися, розібратися - що і як відбуватиметься нині в Білому Домі; хто ключові гравці, як вони взаємодіють між собою і з президентом Трампом. Потрібно вибудувати коло контактів.

Україна ніколи не належала і не буде належати до сфери першочергових інтересів США. Тому ранній контакт може зіграти дуже невдячний жарт - відбудуться зустрічі, діалог, якісь обіцянки чи запевнення з боку США, а далі - під впливом якихось більш важливих інтересів США змінять свою політику.

Потрібно дати можливість Трампу і його команді сформуватися, сформувати політику, проявити себе в ділі, почати працювати. Лише це дасть повне уявлення, з ким ми маємо справу, і як себе з ними поводити, які мотиви рухають новою американською адміністрацією на світовій арені.

У цей початковий період є кому і над чим працювати і без самітів.

Але найголовніше - з чим йти на зустріч з новою адміністрацією? Чи готова вона слухати безкінечне українське - ми захищаємо світ, ми реформуємось, ми боремось з корупцією. При тому, що особливо вражаючих результатів боротьби на жодному з напрямків продемонструвати не можемо. Усе своє життя Трамп не проводить зустрічі з тими, хто не дає йому прибутку.

Зрозуміло, кортить з піарною метою оголосити, що президент України був в числі перших іноземних лідерів, які добилися уваги і зустрічі з президентом Трампом.

Але проблема в тому, що спершу необхідно переконатися, що зустрічі з новим американським президентом взагалі варті зусиль, витрачених на їхню організацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...