"Це ж *баний п*здець в масштабах країни": Блогер порівняв комунальні тарифи в Україні та в Італії

В Італії споживач сплачує 45 євро на місяць в середньому. За усе. А в Києві тільки опалення "потягнуло" у грудні аж на 87 євро по актуальному курсу.

Комуналка в Італії виявилася дешевшою, ніж в Україні. Ілюстрація: соцмережі.

"Якось я пару років тому купував квартиру. В Італії. В такому собі маленькому містечку Бавено на озері Маджорі. Поруч зі Стрезою, такою собі Сан-Ремою півночі. Де натовпи туристів, ціни на усе на 20 відсотків вищі за якесь там Сало чи Верону. Ну, тобто, не у найдешевшому регіоні чудової країни", - пише Геннадій Каніщенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чудове місце... Озеро з вікна перед очима.Таке гарне, зі скелями над водою. І вода дихає коньокгорбунівським оновленням. Острів із замком у вікні, як заставка на десктопі. Квартирка, щоправда, невелика - 50 кв.м. Але гараж. Антресоль з додатковою спальнею.

І будинок історичної цінності. З легендами аля Ромео та Джульєта місцевого розливу. Ну... Обговорюємо умови. Ціна ціною. Важливо ж усе: комунальні послуги (газ, холодна і гаряча вода, охорона, прибирання, чи як там у нас? Догляд за прибудинковою територією...). 550 Євро на рік. 45 Євро на місяць в середньому. За усе.

Отримую рахунок в Києві за опалення у квартирі 80 кв. м. за грудень, коли температура ледь сягала 19. Попри те, що ніякого морозу не було. Кажуть, що аж 2695.97. По курсу грудня - 87 Євро. Опалення.

Півтори тисячі вода та "прибудинкова територія", щоб це останнє не означало. Електрика - 1500 на місяць, це вже як стандарт. Тобто, назагал десь 175 євро на місяць. У найбіднішій країні Європи. Яка, на відміну від Італії, має свій газ, електроенергію, вугілля...

У мене, зрештою, немає проблем - я заробляю досить, щоб оці рахунки сплатити. Але це ж *баний п*здець в масштабах країни. Ні?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...