Це знак від ФСБ: Екс-шпигун КДБ повідомив про "список смерті Кремля", який включає колишніх російських агентів та іноземців

Ім'я Сергія Скрипаля, якого отруїли у Великобританії, також було у цьому списку.

Екс-шпигун КДБ Борис Карпічков. Фото:NBC News

Колишній шпигун КДБ Борис Карпічков заявив, що він разом з екс-офіцером ГРУ Сергієм Скрипалем знаходиться в так званому "списку смерті Кремля". Про це повідомляє NBC News, з посиланням на телефонну розмову Карпічкова з його старим знайомим, зазначають Патріоти України.

"Будь обережний, оглядайся навколо, щось може ймовірно статися. Це дуже серйозно, і ти не один (в цьому списку - ред.)", - сказав Карпічкову знайомий.

Як зазначає NBC News, серед людей в цьому списку також ім'я Скрипаля, якого Карпічков до отруєння в Солсбері ще не знав.

Карпічков зізнався, що спочатку думав, що це жарт замість погрози. Однак після отруєння Скрипаля він зрозумів, що це знак від ФСБ.

Він зазначив, що в цьому списку міститься кілька інших імен колишніх агентів КДБ, а також Крістофер Стіл, який розслідував зв'язки американського президента Дональда Трампа з Кремлем.

Крім них, серед людей в списку також ім'я Білла Браудера, ініціатора міжнародних санкцій щодо російських чиновників у справі загиблого у в'язниці юриста Сергія Магнітського в 2009 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...