"Цена на нефть продолжает падать, а цена на мандарины растет, - все логично", - Борислав Береза

Росіянам нескладно було б полегшити собі життя. Просто в Кремлі немає бажання...

Мандарини перед Новим роком важливіші, ніж нафта. Ілюстрація: соцмережі.

"Цена на нефть продолжает падать. Цена на мандарины растет. И тут все логично. Ведь скоро Новый год и на столах будут стоять вазочки с мандаринами, а не с нефтью. Ну, не востребована она перед НГ. По идее еще на мировых рынках может взлететь цена оливье. Но не факт", - пише нардеп Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"И если серьезно, то мне все нравится. А то, что в Запоребрике слышен тоскливый стон, особенно нравится. Они расстроены. Но я могу подсказать им, как сэкономить.

Первое – прекратить финансировать войну на Донбассе, а второе – это вернуть Украине Крым и так перестать его дотировать. И после этого с них еще и санкции снимут.

Но они себя не услышат. Значит будут и дальше ныть и стонать. Лучше бы ушли из Крыма и Донбасса".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...