​Цією ночі мало хто спатиме у Донецьку: "Громыхнуло что-то страшное": З різних частин мегаполіса повідомляють про надзвичайний удар

Люди готуються ночувати у підвалах

Багато мешканців окупованого Донецька готові в будь-яку хвилину спуститися в підвали. Про це пишуть вони самі в соціальних мережах. При цьому частина в підвали вже перебралися, зазначають Патріоти України.

«#Донецк Надворі -18. Добра частина міста сидить вдягнена. В підвалі, зараз, сцуко, холодно», — написав один з авторів.

Близько 22.20 вечора місто потряс потужний вибух, аналогічних яким сьогодні донеччани ще не чули. Його переважно було чутно в центральних районах, однак відгомони відкотилися і далі.

«Что-то страшное громыхнуло Вишневского», — написав очевидець.

«Орешкова — громко, сильнее, чем в течение всего дня», — додав інший автор.

«22.26к Калининский рынок. Редкие тяжелые, один очень мощный, сработала сигнализация в машинах», — відзначають користувачі.

«22:20 (К). Ого грохнуло, аж стекла затряслись на Шахт.пл.!» — повідомили жителі більш віддаленого району.

Люди губляться в здогадках. Серед таких ЗСУ влучили, або українська «ДРГ» підірвала склад з боєприпасами, застосована надточна зброя по якомусь ключовому об’єкту «ДНР», або скопищу вояків та військової техніки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...