Цікава одностайність: "Опоблок" і партія Тимошенко "Батьківщина" саботували парад Незалежності

Наш День Незалежності відтепер шанується не тільки нами, але і багатьма країнами цивілізованого світу.

Юлія Тимошенко проігнорувала парад у Києві разом із "Опоблоком". Фото: соцмережі.

Блогер і політичний аналітик Павло Нусс в своєму блозі висловив думку, що День Незалежності України для нас став не просто великим святом, він став для нас дійсно - великим. Підтвердженням цьому є те, що наш День Незалежності відтепер шанується не тільки нами, але і дуже багатьма країнами цивілізованого світу. Частина з них вчора продемонстрували з Україною свою солідарність і готовність підставити не тільки плечі в політико-дипломатичній битві з агресором, а й військову підтримку. Патріоти України пропонують ознайомитися із його міркуваннями з цього приводу.

На думку Павла Нусса, саме готовність провідних країн Європи виступити єдиним фронтом проти агресора викликала в Росії панічні настрої у військово-політичній структурі держуправління, і пропагандисти Кремля тверезо, як не дивно, оцінили присутність на нашому параді військових підрозділів Латвії, Литви, Естонії, Грузії, Польщі, Молдови, Румунії, Канади, Великобританії та США, міністрів оборони цих країн, визнавши існування потужної антиросійської, проукраїнської трансатлантичної коаліції, яку створив Президент Порошенко.
Аналітик підкреслює, що російські пропагандисти не змогли перебороти подив від підтримки України, саме тому в їхніх промовах чітко проглядався їхній пригнічений психоемоційний стан з одного боку, з іншого - чітке розуміння того, що Україна сильна, як ніколи. «Украинский президент имеет конкретный план противодействия российской внешней агрессии и попыткам взорвать нас изнутри внутренней, пророссийской пятой колоны, которые вчера саботировали парад Независимости: «Оппозиционный блок» и партия Тимошенко «Батькивщина-родина», – резюмував Нусс.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...