Ціна за "Кримнаш": Іноземці говорять про феноменальну зміну, що відбулась у поведінці росіян

Як виявилося, росіяни за кордоном перестали "смітити" грошима.

Російські туристи за кордоном. Ілюстрація:Радіо Свобода

Переважна більшість іноземців, які стикались з російськими туристами у своїх державах, можуть подати їх коротку характеристику. Про те, наскільки сильно "люблять" громадян Російської Федерації іноземці, може свідчити навіть послуга "Russian Free", яку запровадили у низці готелів світу. Блогер Володимир Співаковський поділився спостереженням, яке зробили іноземці щодо росіян. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Знаете, какая теперь главная черта русских, их серьезная структурная перемена? Русские за границей перестали сорить деньгами.

А то раньше пачки, сотки, я вас всех тут куплю... А теперь хамят, конечно, ещё немного, но деньжатами своё жлобство не подкрепляют.

И европейцы им уже не так рады, как бывало раньше, и даже египтяне. Говорят: Был бакшиш, а стал шиш. Интересно, а что там такое в России произошло?" - іронізує Співаковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 грудня. Що треба зробити на Ігнатіїв день, а чого варто уникати

субота, 20 грудень 2025, 7:09

20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...

Провідній кондитерській фабриці УРСР доручили повторити десертний подвиг, як з Київським тортом: Як цукерки "Вечірній Київ" стали ще одним смачним символом столиці України

субота, 20 грудень 2025, 7:00

Усередині 1980-х київська кондитерська фабрика імені Карла Маркса (теперішній Roshen) отримала від радянського керівництва амбітне завдання. - Створити подарункові цукерки, які стануть гастрономічним обличчям столиці УРСР на рівні з уже легендарним тод...