Ціну на газ переглянуть

Дізнайтеся коли

Спеціальні зобов'язання Нафтогазу з постачання газу для населення і теплокомуненерго пропонують продовжити до 1 квітня 2018 го. Відповідний проект постанови Кабміну опублікований на сайті міністерства, інформують Патріоти України.

"Ця постанова набирає чинності з 1 квітня 2017 і діє до 1 квітня 2018", йдеться в документі.

Чиновники пропонують з 1 серпня по 1 жовтня 2017 визначити ціну реалізації газу для населення на рівні 4942 грн плюс ПДВ та тарифу на транспортування і розподіл.

З 1 жовтня 2017 року до 1 квітня 2018 - встановити нову ціну на основі розрахунків з урахуванням котирувань на європейських газових хабах.

З 1 березня газ для промислових споживачів подешевшав на 7%.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...