Цим би Муженка з Полтораком нагодувати за такі тендери, за таких переможців: Мобілізований тележурналіст показав, чим годують бійців ЗСУ

Майкл Щур знайшов у солдатській каші "протеінову добавку" від Міноборони - жирного хробака.

Фото:Facebook"Як вам цей хробачок?" - пише у своєму Facebook, докладаючи світлину телеведучий Майкл Щур, який зараз служить в ЗСУ, передають Патріоти України, продовжуючи:

Фірма, яка годує солдатів у Десні здивувала знову. Це недільний обід. При чому, крім цього хробачка цікавою була реакція на нього.

Думаєте в їдальні сказали "яке жахливе непорозуміння!" Або "Вибачте!" Чи "Покараємо винних"? Ні. Вони зайшли з іншого боку:

"А звідки я знаю, що це не ти його підкинув?" І "це хробак підкинутий пізніше, бо варений хробак не може залишатись білим!"

Ось так.

Я після цього ще був багато тексту написав. Але потім видалив, бо там переважно про те, що таке на голову не налазить, і багато поганих слів у адресу тої фірми. Ну от таке.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...

Чергова "несподіванка": Російський літак скинув авіаційний боєприпас на Воронезьку область

середа, 15 травень 2024, 13:20

У вівторок, 14 травня, повітряне судно РФ скинуло черговий авіаційний боєприпас на селище Пробудження у Воронезькій області. Про це повідомляє "Астра" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. "Невстановлений авіаційний боєприпас впав...