"Цинічна сволота. "Ручная кладь" тварюки - це пара-тройка самосвалів з золотом і готівкою, а також вся державна казна": Соцмережі бурхливо відреагували на прес-конференцію Януковича

До прикладу, політолог Тарас Березовець висловив сумніви з приводу психічного стану екс-президента, припустивши на підставі його оповідань, що у Януковича "білочка".

Віктор Янукович під час прес-конференції у Ростові-на-Дону. Фото:24tv.ua

Як відомо, на публіку сьогодні з'явився "вічно легітимний", колишній межигірський господар. Сьогоднішню прес-конференцію екс-президента України, втікача Віктора Януковича вже активно обговорюють в соцмережах. Видання Гордон зробило добірку найцікавіших коментарів, зазначають Патріоти України.

Facebook Андрія Карпенка

Колишній президент України Віктор Янукович дав прес-конференцію в ростовському конгресно-виставковому центрі "ВертолЕкспо". У лютому і березні 2014 року, відразу після втечі до Росії, він двічі спілкувався з журналістами, стверджуючи, що є "легітимним президентом". Після цього Янукович жодного разу не збирав прес-конференцій, обмежуючись рідкісними інтерв'ю.

Під час сьогоднішнього спілкування з журналістами екс-президент зробив ряд гучних заяв, наприклад про те, що не вивіз при втечі з України нічого, крім ручної поклажі. Це викликало бурхливе обговорення в мережах.

Користувачі жартували, що нинішній президент України Петро Порошенко повинен подякувати Януковичу за виступ, тому що той нагадав людям, навіщо вони виходили на Майдан.

Блогер Ярослав Матюшин також подякував екс-президентові. "Ты в очередной раз подтвердил, что мы пошли правильным путем. Бывают тираны. Бывают долбо...бы. Но долбо...б-тиран, то було занадто", - написав він.

Політолог Тарас Березовець висловив сумніви з приводу психічного стану екс-президента, припустивши на підставі його оповідань, що у Януковича "білочка".

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що виступ Януковича був за "сценарієм Луб'янки". Його обурила заява екс-президента про вивезену ним "ручну поклажу".

""ручная кладь" тварюки - це пара-тройка самосвалів з золотом і готівкою, а також вся державна казна. Всього навсього. От же ж цинічна сволота.", - підкреслив він.

Журналіст Яна Полянська відзначила, що хотіла б таку "ручну поклажу", як у Януковича.

Поет Юрко Космина написав вірш про "ручну поклажу".

всьо, шо скопіл за годи служби,

вмєстілось полностью, уви,

в ручную кладь і поєзд дружби

с Москви...

Журналіст Тетяна Федоркова звернула увагу на міміку лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока, який знаходився в студії українського каналу "112 Україна", який транслював прес-конференцію Януковича. "10 емоцій очікує Тягнибока", - написала вона.

Блогер Роман Шрайк у Facebook нагадав, що за екс-президента свого часу проголосували мільйони українських виборців.

"Мы без конца ругаем товарища Януковича, и, разумеется, за дело. И все же я хочу спросить - кто заполнил 12 миллионов бюллетеней?" - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...