Тука розповів про план повернення Януковича в Україну

Екс-президент може покластися на ту частину населення, для якої власний добробут важливіший за патріотизм. Людей з подібними настроями неважко буде знайти по усій території країни.

Віктор Янукович бажає повернутися. Фото: compromatwiki.org.

План повернення в Україну колишнього президента Віктора Януковича існує, і це повернення може стати кривавим. Про це заявив голова Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Георгій Тука в інтерв'ю виданню "Мир", передають Патріоти України.

«Я не сомневаюсь, что такой план существует. Удастся ли его авторам реализовать задуманное – это другой вопрос. Не сомневаюсь также ни секунды, что попытка возвращения Януковича повлечет еще большую кровь. Могу также предположить: чем хуже будет финансовое состояние граждан, тем проще будет реализовать этот план», – сказав Тука.

Ідею повернення до минулого можуть виношувати представники «олігархічної» еліти, що знаходяться в «закуліссі» і володіють величезними медійними і фінансовими ресурсами, вважає керівник Луганської області. «Как бы мы ни пыжились, как бы мы друг перед другом ни красовались – процентов 85 населения (и это характерно абсолютно для всех регионов страны) совершенно аполитичны. Их интересуют содержание собственного кошелька, благополучие близких, уровень своей пенсии и ничего больше. Играть на таких потребительских эмоциях очень легко и просто. Предполагаю, что авторы плана «Возвращение» как раз и надеются на эти 85 процентов населения», – заявив Тука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...