"Тушонка гов..ва, її неможливо їсти. Схожа на соплі. Тому, коли в меню є вибір, від тушонки відмовляються не дивлячись": Раціон ЗСУ без прикрас (відео)

Солдати зняли відео, на якому видно, як їх годують в армії насправді

СкріншотЖурналісти дізналися, як насправді харчуються військовослужбовці, коли немає перевірок і телекамер. Про це передає Патріот України, посилаючись на strana.ua.

12 жовтня солдати з військової частини під Хмельницьким (село Шпичинці), зняли відео про свій армійський побут. Військові скаржаться, що їжа несмачна і приготована з найдешевших продуктів. Так, на відео солдати показали свій сніданок. Вони отримали пшеничну кашу і хліб, джем, сир і маленький шматочок масло. Ще два "страви" були надані на вибір - тушонка або цукор.

"Тушонка гов..ва, її неможливо їсти. Схожа на соплі. Тому, коли в меню є вибір, від тушонки відмовляються не дивлячись. Правда за обідом від неї нікуди не дінешся. А звичайного м'яса в принципі немає", - резюмує боєць.

Крім нього, не вистачає і такої першочергової складової харчування, як хліб. Посуд, яким їдять - весь радянський і прийшов повну непридатність.

"11 жовтня мій вечеря - пюрешка, два огірочки, два хліба, масло і пів-банки бичків. Мені страшно цією ложкою їсти", - показує боєць.

Також солдати скаржаться на жахливий побутовий стан казарм. У житлових приміщеннях відсутнє централізоване опалення. Бійці самі поставили так звані "буржуйки".

Туалет зробили самі солдати з коробок з-під боєприпасів. В казармах відсутня душ, бійці також самостійно в наметі змонтували тимчасовий душ, вода для якого гріється на дровах. Замість підлоги військові кинули на землю дерев'яні "піддони". Митися в таких умовах дуже холодно і небезпечно для здоров'я військовослужбовців.


Бійці сподіваються, що після публікації цього відео на їх частина зверне увагу начальство і наведе порядок з побутовими умовами.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...