"Тварина та злодій, що вірно служить Путіну. Він має бути покараний!", - Ярош про Пінчука

Врешті, ті, хто не заслуговують на владу, будуть покарані, а ті, хто гідні – піднімуть Державу з прірви, пише Дмитро Ярош.

Дмитро Ярош написав у "Фейсбуці", що вважає Пінчук злодієм та твариною. Ми всі бачимо, що більшого розгойдування ситуації, ніж то робить влада, проросійські олігархи і всяка політична парламентська і позапарламентська, типу опозиційна, шушера, у нас, в Україні, ніхто не робить, вважає Ярош:

"Вибачте, що не про Новорічне…

Побачив сьогодні «тези» Віктора Пінчука впливовій американській газеті про здачу Криму і Донбасу. Нічого нового не почув…

Моє ставлення: «Олігарх-тварина. Він - компрадорський злодій, який вірно служить Путіну, заробляє свої 30 срібняків (перепрошую за нетолерантність). Пінчук, як і інші коллаборанти-олігархи, мають бути покарані, згідно законів військового часу».

Бажано для всіх нас: «Влада припинить бавитися в «демократію» і дасть відповідь українцям на злободенні питання боротьби не тільки із зовнішнім ворогом, але й з внутрішнім… Запровадить національні справедливі принципи та дасть можливість людям не бути жебраками.»

Важливий аспект: "Ми, всі разом, зупинили просування московської Орди в глиб України… Були б не разом – втратили б вже Державу…"

Один з можливих шляхів: «Влада, або стане реальним захисником українських національних інтересів, або втратить легітимність в очах народу (що відбувається зараз), і ця ситуація призведе до чергового етапу Національної Революції.»

Для мене, та й більшості з хлопців, які воюють, цей варіант геть не бажаний, бо можемо втратити Державу не тому, що "Путін прийде", а тому, що перегриземо один-одному горлянки…

Ми всі бачимо, що більшого розгойдування ситуації, ніж то робить влада, проросійські олігархи і всяка політична парламентська і позапарламентська, типу опозиційна, шушера, у нас, в Україні, ніхто не робить.»

І, як би нам, українцям, не було складно, ми все одно переможемо!…

Врешті, ті, хто не заслуговують на владу, будуть покарані, а ті, хто гідні – піднімуть Державу з прірви.

Так буде.

Сьогодні без закликів…

Новий 2017 рік - «на носі»...

Все буде «Україна»!

Інакше не може бути…".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...