Тимчасово замінить Насірова Мирослав Продан, у якого в біографії є й робота у Вінниці

Обов'язки голови Державної фіскальної служби Кабінет Міністрів поклав на заступника

Кабінет Міністрів поклав виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби на заступника голови ДФС Мирослава Продана. Відповідне рішення прийнято в ході засідання уряду в п'ятницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

У липні 2016 Продан призначений на посаду в.о. заступника голови Фіскальної служби до призначення в установленому порядку заступника голови зазначеної служби.

У 2003 році Мирослав Продан закінчив Рівненський інститут слов'янознавства, а в 2013 році - Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії при Президентові України.

З 2002 по 2005 він працював директором ТОВ "РОТ Україна".

З березня 2005 року почав працювати в податкових інспекціях Вінницької області та Вінниці.

З травня 2012 року Продан працював заступником начальника податкової інспекції Черкаської області в Умані.

З червня 2013 року він обіймав посаду начальника головного управління Фіскальної служби Вінницької області.

У момент призначення Продан обіймав посаду заступника начальника Центрального офісу з обслуговування великих платників податків.

З 21 серпня 2015 року Продан є радником податкового та митного справи першого рангу.

Як повідомлялося раніше, Кабінет Міністрів відсторонив голову Державної фіскальної служби Романа Насірова до закінчення розслідування Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) і Національного антіикоррупіцонного бюро (НАБУ).

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Араби не ставлять зайвих питань: Хто з українських експосадовців має нерухомість в ОАЕ

вівторок, 14 травень 2024, 21:54

Журналісти проєкту Радіо Свобода "Схеми" знайшли елітну нерухомість у Дубаю (ОАЕ), що належить родичам колишніх українських високопосадовців, нардепів, суддів та прокурорів. Дані про нерухомість отримані в межах міжнародного розслідувального проєкту Du...

На це неможливо дивитися без сліз: Як зараз виглядає Вовчанськ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:44

У мережі показали зруйноване місто Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, яке хочуть захопити російські окупанти. Кадри з висоти пташиного польоту опублікував паблік MRPL News, передають Патріоти України. На відео видно, як у місті одразу в...