У 2021-му чемпіонату з біатлону в Тюмені не буде

У Росії остаточно забрали чемпіонат світу з біатлону

Росія остаточно позбавлена права проведення чемпіонату світу з біатлону 2021 року в Тюмені. Дане рішення вступило в силу, повідомляє прес-служба Міжнародного союзу біатлоністів (IBU), інформують Патріоти України.

"IBU підтверджує, що Союз Біатлоністів Росії не повернув до 24 лютого право на проведення чемпіонату світу 2021 року. Наслідки такого рішення були опубліковані раніше", - наводить слова заяви IBU "ТАСС".

Нагадаємо, 8 лютого IBU запропонував Росії добровільно відмовитися від проведення чемпіонату в Тюмені. В іншому випадку РФ позбавлялася цього права автоматично.

Конгрес IBU вибрав Тюмень місцем проведення ЧС-2021 вересні минулого року. Після цього Всесвітнє антидопінгове агентство вимагало від IBU роз'яснити причини цього рішення, з огляду на той факт, що МОК рекомендував не проводити в РФ змагання в зимових видах спорту після доповіді Річарда Макларена про допінг у російському спорті.

Нове місце проведення чемпіонату буде вибрано на конгресі організації в 2018 році.

Раніше повідомлялося про те, що рішення відібрати у Росії ЧС з біатлону зустріли оплесками.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...