У американців практично визріло рішення щодо нашої правлячої верхівки: В 2019-му році матимемо нового Президента України - керівник Центру економічних стратегій «Ключовий ресурс»

Експерт вважає, що українцям ніяк не можна бути пасивними у виборі власного президента.

Павло Роднін Голова ГО «Розвиток Середнього класу», керівник Центру економічних стратегій «Ключовий ресурс»Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блог Павла Родніна.

Юлія Мостова, яку важко звинуватити в нестачі політичної інсайдерської інформації, в своїй статті пише:
"… американці, у яких вже практично визріло рішення щодо нинішньої правлячої української верхівки (справа лише за антикорупційним судом)".

Тобто, наші висновки співпадають, і в 2019-му році ми будемо мати нового Президента України.

Питання, хто це буде, і яка в нього буде підтримка українців, залежить цілком від нас.

Будемо пасивні, і нам нав’яжуть чергового «месію», можливо з переліка тих, хто сьогодні вже треться біля трону.

Захочемо жити по-іншому,- сформуємо, висунемо і підтримуємо людину, яка дійсно буде перейматись проблемами суспільства і держави.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...