У Білому домі анонсували телефонну розмову президентів США і України. Візит Порошенка в США планується на 20-і числа лютого

Розмова Дональда Трампа і Петра Порошенка відбудеться сьогодні о 23:45 за київським часом, а їх особиста зустіч у третій декаді лютого 2017 року.

Президент США Дональд Трамп і президент України Петро Порошенко проведуть телефонну розмову сьогодні, 4 лютого. Про це повідомили в Білому домі, передають Патріоти України.

. Розмова відбудеться о 16:45 (23:45 за київським часом - ред.). Уточнюється, що Трамп буде говорити зі свого будинку в Мар-а-Лаго у Флориді, де він проводить вихідні. Сьогодні президент США також поговорить з прем'єр-міністром Італії Паоло Джентілоні.
На 20-і числа лютого планується візит Порошенка до США, але зустрітися з представниками адміністрації Трампа він може вже на Мюнхенській конференції з безпеки, яка пройде 17-19 лютого. Про це учора на брифінгу повідомив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв. За його
словами, узгоджується можлива зустріч Порошенка з Трампом. Крім того, президент України виступить 21 лютого на Радбезі ООН.

"Зараз у нас триває активний діалог з новою американською адміністрацією, у мене особисто були контакти з офісом віце-президента Пенса. Ми готуємо візит президента в Мюнхен і також готуємо двосторонні зустрічі в Мюнхені з представниками нової адміністрації (президента США, - ред.), яка також планує брати участь в Мюнхенському форумі з питань безпеки ", - зазначив він.

Голова сенатського комітету з питань збройних сил Джон Маккейн попросив Трампа допомогти Україні захистити себе від почастішали недавно нападів з боку Росії, надавши їй летальну озброєння.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...