У Черкасах дворічний малюк на вулиці плакав від холоду й страху та кликав свого татуся, поки той лежав п'яний у снігу (фото)

Ось такі батьки бувають... На щастя, хлопчика врятувала поліція.

Від таких новин стає дуже погано на душі. Бо є такі "батьки", бо є погана робота "соцопіки", бо є нещасні діти... Цитую видання "Сегодня":

"В Черкассах пьяный мужчина забыл о своем маленьком сыне. Двухлетний мальчик сидел в коляске на улице, сильно плакал и звал своего отца, когда тот лежал неподалеку в снежном сугробе. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Черкасс.

"Патрульные заметили коляску на улице Смелянской. Рядом никого из взрослых не было. Инспекторы остановили служебный автомобиль и подошли поближе. 2-летний мальчик сидел в коляске и сильно плакал. Он звал своего отца, а тот лежал неподалеку в снежном сугробе. Мужчина находился в состоянии алкогольного опьянения, едва разговаривал и не мог устоять на ногах, когда его пытались поднять. Патрульные забрали ребенка в автомобиль и с телефона отца сообщили родным о том, что произошло", – рассказали в полиции. Малыша передали в руки брату мужчины".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...