У день Святого Валентина в Києві бум весіль

У столиці зареєструюють свій шлюб 206 пар

У День закоханих, 14 лютого, у столичних РАЦСах візьмуть шлюб 206 пар. Про такі дані УНН повідомила начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві Рада Дашутіна, розповідають Патріоти України.

Зазначається, що завтра у Києві зареєструюють свій шлюб 206 пар, у той час як минулого вівторка була всього 31 пара.

Так, зокрема, на День закоханих у Голосіївському РАЦСі своє життя поєднають 8 пар, у Дарницькому – 25, у Деснянському – 15, у Дніпровсьому і Оболонському – по 17, у Печерському – 12, у Подільському – 6, у Святошинському – 22, у Солом’янському – 28, у Шевченківському – 10 і у Центральному РАЦСі – 46 пар.

Нагадаємо, 14 лютого в усьому світі відзначають День святого Валентина. Єпископ Валентин Інтерамського, що жив у римському місті Терні в III столітті, є покровителем усіх закоханих.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...