У Держдумі РФ погрожують розколоти та знищити Україну до кінця 2017 року

У 2014 році "ця ситуація мала відбутися, все було "на мазі", але не склалося, кажуть путінські політики.

У російській Держдумі Україні погрожують почати розкол країни наприкінці 2017 року – якщо Москві не вдасться провести дострокові вибори Верховної Ради або Президента України. Про це перший заступник голови Держдуми у справах СНД, директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін заявив напередодні в ефірі програми «Вечір з Володимиром Соловйовим».

«Вот сейчас хочу вам сказать: если в следующем году не найдется поводов-возможностей сбросить хотя бы какой-нибудь балласт, в лице Верховной Рады – президента, то к концу года возникнет вопрос не то, что надо менять власть одного на другого, а вопрос, который назревает и звучит так: «Украина была, есть - но может не быть». Вообще в принципе. Как целостного государства. Потому что люди разочаровываются в этом эксперименте, который длится с 1991 года и ни к чему хорошему не привел на данный момент», - заявив Затулін.

За його словами, в 2014 році «цілком можлива була ситуація, коли вона (Україна - ред.) могла складатися з республік – вона була на «мазі», була близька, але вона не відбулася, і цей факт треба визнати». При цьому в 2015 році він особисто прогнозів щодо розколу України «не робив, розуміючи, що перший, другий конверт ще не відкритий».

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...