У "Держгеонадра" теж є креатура Розенблата. Чому про Кирилюка усі забули? - журналіст

Житомирського посадовця Олега Кирилюка Розенблат у травні пролобіював на посаду керівника державної компанії "Держгеонадра", щоб разом із ним займатися тими бурштиновими махінаціями, наголосив Денис Казанський.

Олег Кирилюк. Фото:Facebook

Вчора, 10 липня, представники БПП заявили, що виключили Розенблата зі фракції та будуть голосувати за зняття з нього недоторканності. Ще раніше генпрокурор Луценко закликав Розенблата взагалі скласти депутатський мандат. Про це пише у своєму Facebook Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Це добре, що пройдисвіта не захищають. Іншим буде наука. Але наразі мене хвилює доля друга та земляка Розенблата – житомирського посадовця Олега Кирилюка, якого Розенблат у травні пролобіював на посаду керівника державної компаніі Держгеонадра, щоб разом із ним займатися тими бурштиновими махінаціями.

Чомусь про Кирилюка усі забули. Але ж якщо уся країна бачила, що Розенблат – злодій та шахрай, то як тепер можна тримати на важливих державних посадах його людей, які мали бути учасниками його корупційних схем?

Володимире Гройсмане, чи буде звільнено цю креатуру Розенблата з Держгеонадр найближчим часом?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...