У держслужбовців нова зарплата

Набула чинності постанова Кабміну

Картинки по запросу держслужбовці фото

З 16 лютого в Україні набула чинності постанова Кабміну від 08.02.17 р. № 71, на підставі якої внесено зміни до порядку нарахування і виплати зарплат державним службовцям. Про це повідомляє «Баланс-Клуб», інформують Патріоти України.

На підставі прийнятого документа внесено зміни, зокрема, до схеми посадових окладів на посадах держслужби по групі 5 оплати праці – доповнено посадою заступника керівника апарату місцевої державної адміністрації. Також виконана диференціація розмірів посадових окладів державних службовців державних органів з юрисдикцією території одного або декількох районів, міст обласного значення, які оплачуються за 7, 6 і 5 групах оплати праці.

У схемі посадових окладів працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування, виключено посаду спеціаліста по зв’язках з громадськістю і пресою.

Також уточнено порядок виплати державним службовцям надбавки за виконання особливо важливої роботи згідно з наказом (розпорядженням) керівника державної служби в державному органі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...