У Дніпрі лікарі борються за життя бійця з 80% опіків тіла після боїв на Світлодарській дузі

36-річного Романа доправили до Дніпра у вкрай тяжкому стані, але наразі лікарям вдалося його стабілізувати.

У Дніпрі рятують бійця, що під час боїв на Світлодарській дузі отримав 80% опіків тіла. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Медики не полишають надії врятувати пораненого. 36-річного Романа доправили до Дніпра у вкрай тяжкому стані, але наразі лікарям вдалося його стабілізувати. Він уже витримав операцію, що дозволить зменшити інтоксикацію та пришвидшити загоєння ран.

За словами лікарів, медикаменти для порятунку бійця є, але бракує донорської плазми. Тож закликають усіх небайдужих здати кров. Він втратив близько чотирьох літрів плазми. Їх потрібно заповнити. У результаті опікової травми втрачається ще додатково. Ми вже перелили півтора літра. Але це - крапля в морі", - розповів зав. відділенням реанімації міської лікарні №2 Дмитро Лещов.

Своєю чергою, поранений Роман розповів, що надії не втрачає.

Травми військовий отримав через міну, що прилетіла на позиції. За словами Романа, його форма загорілася та згоріла за п'ять секунд.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...