У Донецькій області п'яна мати ногами побила 12-річного сина

Жінка била дитину, поки хлопчик не втратив свідомість.

В Покровске в Донецкой области пьяная мать избила своего 12-летнего сына до потери сознания. В полицию об инциденте сообщила бабушка ребенка на следующий день, сообщает пресс-служба правоохранительных органов.

В гости к горе-матери пришла соседка .с которой они начали распивать спиртное до поздней ночи. Когда подруга ушла, женщина накинулась на спящего сына и начала бить его по лицу, пока он не упал. На полу она наносила удары ногами и била мальчика головой об пол.

Оставив ребенка дома, женщина ушла развлекаться дальше. У мальчика обнаружены многочисленные ссадины, гематомы на лице, грудной клетке и спине. Сейчас мальчик находится в больнице, его мать могут лишить родительских прав.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...