У Донецьку і Макіївці зганяють людей на похорони Гіві

Хочуть показати "масштаб втрати"

Сьогодні, 10 лютого, мешканці тимчасово окупованих територій Донецької області повідомляють, що в навчальні заклади і так звані державні установи Донецька і Макіївки надійшло розпорядження про те, що необхідно виділити людей для поїздки на похорон ватажка бойовиків Михайла Толстих, відомого як "Гіві".

Прощальну церемонію з тим, що лишилося від тіла бойовика, традиційно влаштовують в театрі опери та балету ім. Анатолія Солов'яненка в Донецьку з 10 до 12 години дня. Після цього труну доставлять на кладовище біля Донецького моря, де був похований інший ліквідований бойовик "Моторола".

"Нібито прийшла рознарядка - виділити по сім чоловік від школи", - повідомила мешканка Донецька.

"Нас завтра за наказом звільняють з пар. Відправляють на похорон "Гіві" в Донецьк. Обов'язково тепло одягаємося" - інформує однокурсниць староста групи донецького вузу Анастасія.

"З Горлівки завтра в примусовому порядку везуть бюджетників на оперу і балет", - пише місцевий житель.

"Завтра в обов'язковому порядку з Єнакієвого до Донецька приїдуть 350 бюджетників на похорон "Гіві ". Всі перевізники масовки паливо оплачують за свій рахунок", - додав житель Єнакієво.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...