У Грузії дозволили курити марихуану

Конституційний суд Грузії дозволив жителям країни вживати марихуану в невеликих кількостях

Результат пошуку зображень за запитом "марихуана"

Про це повідомляє ВВС.

Головна умова легального вживання наркотику - недостатній для продажу обсяг.

На думку суду, якщо обсяг марихуани не перевищує 70 грамів, практично неможливо довести, що її власник планував продати цей наркотик. У зв'язку із цим кримінальне покарання за її зберігання і вживання суд визнав негуманним.

Водночас збут марихуани каратиметься.

Дотепер грузинське законодавство передбачало адміністративну відповідальність у випадку, коли людину вперше ловили на вживанні марихуани, і кримінальну в разі рецидиву.

Покарання за повторне вживання такого наркотику становила до року в'язниці, а за зберігання й поширення винному загрожувало до 11 років позбавлення волі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...