У італійскому містечку Стія змагались найкращі ковалі світу (відео)

​Вони приїхали помірятися майстерністю володіння молотом та ковадлом, а також зберегти стародавню традицію в XXI столітті.

Стія - невелике містечко в центрі італійського регіону Тоскана. Нещодавно понад 200 ковалів приїхали сюди на XXII тематичний фестиваль. Проходить він раз у два роки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Центральною подією став конкурс ковалів, який проводять уже увосьме. Силами помірятися можуть все: й студенти, й досвідчені ковалі, й художники. Тема конкурсу цього року - «Мрії».

Учасники приїхали з усього світу. Але особливо багато - з центральної та східної Європи, де традиція ковальства тягнеться з глибини століть.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...