У Кабміні розповіли, кому з українців і чому не підвищать пенсію

​Пенсійна реформа передбачає підвищення пенсій для понад 10 млн українців, проте 900 тисячам осіб виплати не були перераховані.

Фото: rian.com.ua.

Пенсійна реформа передбачає підвищення пенсій для понад 10 млн українців, проте 900 тисячам осіб виплати не були перераховані, передають Патріоти України. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Із загальної кількості пенсіонерів розмір пенсії підвищено для 10 млн 238 тисяч 859 наших пенсіонерів, або 90% їхньої загальної кількості", - зазначив Рева.

За його словами, пенсії не були перераховані лише людям, які отримують виплати за спеціальними законами.

"Мова, зокрема йде про народних депутатів, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та інших", - резюмував Рева.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...