У Кабміні розповіли, що буде з цінами на газ в Україні

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко запевнив, що ціна на газ в опалювальному сезоні 2017-2018 року для населення підвищуватися не буде.

П.Розенко про утворення ціни на газ. Фото: YouTube

Урядовець визнав, що існують проблеми з формулою розрахунку ціни на газ, яка є некоректною та не відповідає реальному ціноутворенню, повідомляють Патріоти України з посиланням на"Інтерфакс". Міністр наголосив, що зараз йде мова про створення об’єктивної та справедливої формули утворення ціни на блакитне паливо. В цьому зацікавлені МВФ, з яким йдуть переговори, уряд України і насамперед громадяни України, які хотіли б розуміти звідки ж беруться такі ціни на газ.

Міністр зазначив: «Всі ми, і президент, і уряд, і я особисто неодноразово говорили про те, що в Україні ціна на газ в опалювальному сезоні 2017-2018 рр. підвищуватися не буде - немає економічних передумов для підвищення ціни». На його думку, ще до осені 2018 року нова формула розрахунку ціни на блакитне паливо буде представлена громадськості.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно