У Кличка рано раділи: На фіналі Ліги чемпіонів гордо майорітиме реклама "Газпрому"

Контракт між УЄФА і “Газпромом”, як генеральним спонсором, не передбачає можливості прибрати логотип російської компанії зі стадіону.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Контракт між УЄФА і “Газпромом” не передбачає можливості прибрати логотип російської компанії зі стадіону імені Лобановського та НСК "Олімпійський”, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

Про це заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов. "Так, я був на стадіоні і бачив логотип "Газпрому". Останні переговори з цього приводу я провів учора о 21 годині, особливо це стосувалося НСК “Олімпійський”, з виконавчим директором УЄФА Events SA Мартіном Калленом, який пояснив, що є контракт УЄФА з "Газпромом", який є генеральним спонсором. Я теж просив прибрати з НСК “Олімпійський” відповідну символіку "Газпрому". На жаль, мені сказали, що це неможливо”, - зазначив Жданов.

За словами міністра, в УЄФА запевнили, що розуміють ситуацію, і якщо прибрати цю символіку на території Києва була можливість, то зі стадіонами складніше - це прописано у контракті.

Це неможливо, як мені сказали. Хоча я наполягав і пояснював, що це може викликати негативну реакцію з боку наших вболівальників", - зауважив Жданов.

Тим часом фанати та журналісти помітили логотипи "Газпрому" під час фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА на стадіону імені Лобановського у Києві. 17 травня заступника голови КМДА Андрій Мирошниченко пообіцяв, під час проведення фіналу логотип російського "Газпрому" не буде представлений на вулицях столиці, однак пораділи зарано. Однак вже наступного дня вчора кияни помітили логотип "Газпрому" у фан-зоні Ліги чемпіонів УЕФА на Хрещатику. Згодом КМДА почала прибирати рекламу з банерів на вулицях міста.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...