​У Коломойського пояснили скандал з «обрізанням» президента на телеканалі "1+1"

Пояснювання за черговий сюрприз знов довелося брати на себе керівнику телеканалу, в хід пішла теза про європейскість стосовно новорічного привітання голови держави

Олександр Ткаченко знає за європейскістьПісля перенесення показу 95-го кварталу на телеканалі Коломойського знов вдалися до різкого маневру. Телевізійники «плюсів» викинули кадри з «наїздом» на шефа, зазначають Патріоти України.

Старт розборок дав журналіст і політолог Віктор Уколов, який у своєму блозі на Українській правді написав, що «плюси», котрі належать українському олігарху Ігорю Коломойському, зробили обрізання традиційного новорічного привітання президента України. Цензурою В. Уколов вважає той факт, що телеканал хоч і показав без купюр звернення глави держави, але не продемонстрував 3-хвилинну відеоподводку до виступу Порошенка.

На попередніх виступу президента кадрах показані головні події року. Мабуть, керівництву «плюсів» вважає журналіст, не сподобалося, що там двічі з'являвся І. Коломойський, причому в скандальних ситуаціях із захопленням офісу «Укрнафти». Титри в цей момент оголосили, що в Україні почалася деолігархізація.

Керівник телеканалу 1 + 1, генеральний продюсер групи «1 + 1 медіа» Олександр Ткаченко з відповіддю не затримався. Дії своїх підлеглих він пояснив кількома причинами. По-перше, новорічне привітання президента - це радянський анахронізм, якого немає ні у Великобританії, ні в Німеччині, ні в іншій цивілізованій країні (тоді навіщо було транслювати взагалі?-ПУ).

По-друге, традиційний виступ глави держави в Адміністрації президента чомусь вирішили посилити підводкою про діяльність Порошенка в році, що минає. Але там виявилися кадри, ніяк не пов'язані з українським президентом - наприклад, як турецький винищувач збиває російський Су-24 і суди над Савченко та Сенцовим.

Чи переконливо дав відсіч пан Ткаченко, судити українцям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...