"У Кремлі почали розуміти, що не ту перемогу святкували", - експерт про нові призначення в команді Трампа

Русофільська риторика Трампа була не більше ніж обіцянками для того, щоб «заманити» виборців.

Дональд Трамп. Фото: Lenta.ru.

Політичний аналітик Віталій Мартинюк у власному блозі на платформі «Обозреватель» прокоментував перші призначення у президентській адміністрації новообраного Дональда Трампа, передають Патріоти України.

Так, за словами аналітика, вже перші кілька кадрових призначень показали, що русофільська риторика Трампа була не більше ніж обіцянками для того, щоб «заманити» виборців. Саме члени нової адміністрації Білого дому будуть формувати зовнішню політику – відтак, у Кремлі почали розуміти, що не ту перемогу святкували.

Насамперед, важливим для України призначенням є очільник Пентагону – ним став Джеймс Маттіс на прізвисько «Скажений пес». З огляду на це призначення, можна назвати кілька наслідків для нашої держави. По-перше, позиція Вашингтону в україно-російському конфлікті стане більш чіткою – ймовірно, США долучаться до переговорів, наприклад, у форматі «Нормандія +» або в «Будапештському» форматі. По-друге, Маттіс завжди був прихильником надання Україні летальної зброї – цілком можливо, що тепер ми її отримаємо. Тим не менш, аналітик наголошує, що допомога США проявлятиметься здебільшого у політичній площині – на військове втручання українцям розраховувати не варто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: