У Кремлі з проектом "Новоросія" допустили дві фатальні помилки, отримавши на Донбасі жалюгідний "обмилок", - експерт

Будь-який агресор в кінцевому підсумку грузне в нашій країні, наголосив Костянтин Машовець.

Замість "новоросії" з 8 областей окупанти отримали "обмилок". Ілюстрація:ONLINE.UA

Проект "Новоросія" зазнав фіаско, не діють на українців і пропагандистські байки російських окупантів. Таку думку висловив сайту Апостроф "координатор "ІС" Костянтин Машовець, передають Патріоти України.

"По суті, замість знаменитого проекту "Новоросія" (8 областей!) під їх контролем лише жалюгідний "обмилок" з двома великими містами. Навіть не весь Донбас, а його третина. І далі просунутися вони не можуть ніяк. Навіть при тому, що умови для них - найсприятливіші, враховуючи важку соціально-економічну ситуацію в нашій країні, а також суміш демократії з хаосом і безладом. Тому що це частина українського менталітету. Ми будь-яке починання різко перетворюємо на профанацію", - зазначив Машовець.

"Будь-який агресор в кінцевому підсумку грузне в нашій країні. Ось він прийшов з серйозними намірами, з розповідями про "єдиний народ", з "братніми почуттями"... А ми все це перетворили на профанацію. Причому відбувається це абсолютно природним шляхом. Без особливих зусиль з нашого боку.

Насправді, агресор ще на самому початку допустив дві фатальні для нього стратегічні помилки. Перша - це припущення, що всі російськомовні українці тут же встануть на бік агресора. І друга - те, що Росія розробляла всі свої концепції про "об'єднання", анексії - або як хочете назвіть - на тій підставі, що українці і росіяни - це ментально схожі народи. І саме ці дві помилки на самому початку поховали проект "Новоросія", - зазначив Машовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...