Замість Няші: У Криму - новий прокурор

Досьє на путінського ставленика

Президент країни-агресора Володимир Путін призначив нового прокурора Криму. Ним став Олег Камшилов.

Камшилов до цього був першим заступником прокурора Москви. На цій посаді він займався наглядом за дотриманням федерального законодавства і забезпечував взаємодію з московською владою.

Додамо, Камшилов також працював у прокуратурі Омської області і Красноярського краю.

Зазначимо, "Держрада Криму" перед Новим роком затвердила кандидатуру Камшилова на посаду прокурора "республіки". На цей пост його висунув генпрокурор Росії Юрій Чайка.

До Камшилова посаду прокурора Криму з 2014 року займала Наталія Поклонська, яка в 2016 році стала депутатом Держдуми РФ від "Єдиної Росії". Після цього, обов'язки прокурора республіки виконував Андрій Фомін.

Нагадаємо, до "кримського призначення" Поклонська працювала прокурором ГПУ. Звідти її звільнили "за порушення Присяги працівника прокуратури, вчинення проступку, який ганьбить честь працівника прокуратури" і позбавили чину "радник юстиції".

Поклонська сама погодилася працювати "на Аксьонова" і "нову кримську владу". Після незаконного призначення "прокурором Криму" вона в ефірі державної ТРК "Крим" називала київську владу "чортами з попелу". Розповіла, що жила в Києві недалеко від Майдану Незалежності, де проходили акції протесту, і відчувала "гар в горлі від палених покришок".

Як вже повідомлялося раніше, Поклонська сама написала заяву про звільнення з посади прокурора Криму.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...