У Криму Путін попався сам і здав своїх "подільників"

При очевидній неготовності кримчан власноруч записуватися в "чорні" списки кремлівського "гестапо" під час так званого "соцопитування", Путін отримав можливість у відповідь на критику говорити, що вони самі погодилися терпіти заради "великої ідеї".

Згідно з соцопитуванням в Криму на прохання  Путіна кримчани готові сидіти без світла. Ілюстрація:republic.com.ua

Путін отримав можливість у відповідь на критику говорити, що кримчани самі погодилися терпіти заради "великої ідеї". Про це колишній народний депутат України Андрій Сенченко написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Путін попався сам і здав своїх "подільників". Путін провів у Криму "соціологічне опитування". Телефонні інтерв'юери з ФСБ вкрадливими голосами пропонували "вибір": підтримати підписання контракту, що підтверджує український статус Криму, або сидіти без світла.

При очевидній неготовності кримчан власноруч записуватися в "чорні" списки кремлівського "гестапо", Путін отримав можливість, у відповідь на критику говорити, що ви самі погодилися терпіти заради "великої ідеї" - пише екс-нардеп.

"Своїм" опитуванням "Путін, по суті, дав відповідь:

- Кожному ідіоту, що розмірковує про повторний референдум, який остаточно визначить долю Криму,

- Кожному європейському брехуну, що пропонує Україні провести вибори на окупованих територіях в якості рецепта відновлення миру,

- Кожному українському негідникові, готовому за це проголосувати в парламенті, і президенту України Петру Порошенку, який завзято "просуває" до Конституції, особливий статус Донбасу, під виглядом особливостей самоврядування, і ідею "українських виборів" на окупованій Росією території "- підсумував Сенченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...