У квартиру ніби ніхто не заходив: У Миколаєві розслідують загадкове вбивство подружжя

Літніх пенсіонерів знайшли з ознаками насильницької смерті.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У Миколаєві поліція розслідує загадкову смерть подружжя пенсіонерів. Слідів проникнення до житла не виявлено, але тіла загиблих мають зовнішні ознаки насильницької смерті, повідомляють Патріоти України. Інформацію оприлюднила прес-служба поліції.

27 травня близько 11:10 в квартирі по проспекті Миру в Інгульському районі жінка виявила мертвими своїх батьків, про що повідомила медиків та поліцейських. Тіла 80-річної домовласниці та її 82-річного чоловіка мали зовнішні ознаки насильницької смерті, – йдеться у повідомленні поліції.

Проте у поліції зазначають, що слідів проникнення до житла не виявлено. Порядок речей у квартирі не порушений.

Причину смерті подружжя встановить судово-медична експертиза. Зараз співробітники поліції проводять першочергові слідчі дії.

Слідчими Інгульського відділу поліції проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", під час якого будуть встановлені усі обставини події.

Санкція зазначеної статті передбачає до п'ятнадцяти років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...