У Києві безжальні колектори позбавили стареньку житла (відео)

​Бабуся хотіла зробити подарунок новонародженій онуці, а опинилася без їжі, одягу і даху над головою. А все - через невчасно сплачений борг, який жінка взяла у ломбарді.

Троє дорослих чоловіків силою поселилися разом із літньою жінкою, а потім взагалі викинули її надвір. А що ж правоохоронці? Ось так, немов турист, просто неба, жінка вже живе кілька днів. Ночує в наметі, а готує їжу на вогні. І такий екстрим - зовсім не власні забаганки бабусі, розповідають Патріоти України.

Любов Ігорівну просто викинули з її власної трикімнатної квартири. Аби зробити дітям подарунок і віддати їм гроші, бабуся заставила свою квартиру в ломбарді. Там дали 10 тисяч доларів, а повернути цей борг жінка розраховувала після продажу власного помешкання.

Необхідну суму принесла на 2 місяці пізніше, але кредитор їх брати вже не схотів. Натомість викликав поліцію і звинуватив боржницю в замаху на його життя.

А вже наступного дня у квартиру бабусі увірвалися невідомі чоловіки. Незнайомці пояснили жінці, що вона вже винна не 10, а 25 тисяч доларів.

І вони житимуть з нею, поки не продадуть квартиру, аби забрати гроші. Та жінка здаватися не збиралася Нахаби розблокували двері силою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...