У Києві чоловік звернувся у поліцію через недопущення його у оперу у шортах

​Приводом для недопущення його та ще близько 10 чоловіків до вистави став зовнішній вигляд – вони були у шортах, розповів Тертичний на Facebook.

За його словами, шорти були джинсові, не рвані, довжиною по коліно і нижче, не пляжні, не купальні, не з парусини, передають Патріоти України.

"При цьому пускали чоловіків навіть у спортивних штанах, жінок – геть не голими (у міні-спідницях, дуже коротких сукнях, у шортах вище коліна, у сандалях). Адміністрація очевидно переконана, що оголені чоловічі ноги від коліна і нижче мають надзвичайно непристойний вигляд і несуть загрозу естетичному вдоволенню решти публіки. Тоді як на жінок такі правила аж ніяк не поширюються. А це – дискримінація за статевою ознакою", – написав Олексій.

Свої слова про дискримінацію чоловік мотивує тим, що жінкам дозволено оголювати ноги як завгодно, тож чому чоловіки не можуть цього робити навіть у 33-градусну спеку.

Олексій написав заяву у поліцію на адміністрацію Національної опери.

"Навіть якщо поліція відмовить у розгляді, я маю намір (і всі перспективи) відстояти позицію в суді", – додав чоловік.

На сайті Національної опери розміщені правила відвідування, згідно з якими у приміщення закладу заборонений вхід у пляжному та спортивному одязі.

Крім того, не можна зайти у залу у верхньому одязі, з напоями та їжею, у нетверезому стані.

Заборонено бути зі зброєю, вогненебезпечними, вибуховими, отруйними речовинами, предметами, якими можна вколоти чи порізати.

Не дозволено вхід із валізами й тваринами. Також вказано, що глядачі повинні дотримуватися театрального етикету.

Згідно із правилами, якщо глядач не дотримався якогось із згаданих пунктів, його не допускають до зали й не відшкодовують вартість квитка.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...