У Києві людям "накрутили" сусідські гігакалорії. Сусідам сподобалося?

"Київенерго" дали два дні

У Києві в будинку на Оболоні, жителям якого прийшла платіжка із збільшеним у 2,5 рази об'ємом споживання тепла, виявили некоректно працюючий лічильник. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв.

Йдеться про житловий будинок на вулиці Маршала Тимошенка, 29-а.

"Перевірили реальні нарахування, оскільки люди скаржилися на надмірне споживання в будинку. Виявилося, що лічильник рахував і свої гігакалорії, і гігакалорії сусіднього будинку", - повідомив Пантелєєв.

За його словами, мешканцям будинку перерахують суми нарахувань за тепло. "Київенерго" має два дні для виправлення ситуації ", - написав чиновник.

Як повідомлялося раніше, колишній міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко розповів в соцмережі, що в Києві в одній з квартир в будинку на Оболоні, якщо порівнювати платіжки за грудень 2015 і 2016 року, обсяг споживання тепла різко виріс з невідомих причин.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...