У Києві нелюд скинув зі сходів вагітну жінку

Постраждалу із загрозою викидня доставлено в медустанову.

У Києві невідомий зіштовхнув зі сходів 23-річну дівчину, яка знаходиться на 19-му тижні вагітності. Постраждала була доставлена у пологовий будинок №1 із загрозою викидня. Про це "Обозревателю" повідомили медики.

Інцидент стався у суботу, 17 грудня, близько 19:00 на вулиці Гусовського у Печерському районі. На місце негайно прибули працівники швидкої допомоги, які діагностували у потерпілої гостру реакцію на стрес, після чого доставили дівчину в медустанову. Чи навмисно вагітну зіштовхнули зі сходів або стався нещасний випадок, не відомо. Обставини події встановлюються.

Сподіваюся, що з дитиною все буде добре, і це був справді нещасний випадок. Бо, на жаль, трапляються непоодинокі випадки, коли жінки покривають справжніх винуватців.

Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...